לקוח/ה יקר/ה
על מנת שהזמנת הקייטרינג תצליח, רצינו לתת לך כמה טיפים חשובים
- חומוס וטחינה — לערבב היטב עד למקרם חלק, במידה והם מתקשים אחרי הקירור ניתן להוסיף קצת מים קרים ולערבב היטב שוב עד לקבלת מרקם חלק, מומלץ למזוג 5 דק' לפני ההגשה.
- סלטים שמגיעים עם תיבול בנפרד חשוב לתבל 5 דקות לפני ההגשה בכדי לשמור על טריות הירקות, לפני התיבול לנער היטב ולא לשפוך את כל הרוטב אלא לשפוך חצי מכמות הרוטב ולטעום, במידה וצריך עוד תיבול אז להוסיף לפי הטעם כמו כן כדי לדאוג לקערות עמוקות ונוחות לתיבול הסלטים .
- חימום האוכל – קיימים כמה סוגי פלטות, חשוב לציין שלכל פלטה יש עוצמת חימום שונה וצריך מדי פעם לבדוק את האוכל, לערבב ולהשגיח.
- חלק מהמאכלים מגיעים עם מעט שמן / רוטב שתפקידם לשמור על האוכל עד להגשה, חשוב לחמם את האוכל יחד עם השמן והרוטב שלא יתייבש ובסוף להגיש את המאכלים כמובן ללא השמן.
- עלי גפן / בצל ממולא / כרוב ממולא – ניתן להוסיף חצי כוס מים בחימום על מנת שייתן אדים לממולאים ולא ידבק.
- באירועים שעושים בבתי כנסת או מקומות ציבוריים חשוב לבדוק שהקירור עובד כמו שצריך ולדאוג לכלי הגשה , צלחות וסכו"ם איכותיים.