קייטרינג בשרי בירושלים

קייטרינג פאשה מבית האחוזה

קייטרינג בשרי איכותי לאירועים מיוחדים

הסיפור של פאשה התחיל כבר לפני כ-40 שנים באולמות האירועים המיתולוגיים של ירושלים –  באולמי "יסמין" ו"האחוזה". 
כבר אז יצרנו סטנדרט קייטרינג לאירועים ברמה הגבוהה ביותר, מאז ועד היום מאות אלפי לקוחות מכל רחבי הארץ הגיעו אלינו והמשיכו לבחור בנו בזכות השירות, האוכל והסטנדרט חסר הפשרות!
 
המטעמים שלנו הורכבו במרוצת השנים שונו ודוייקו על פי טעמם של מאות אלפי לקוחות מרוצים, הטעמים המסורתיים שלנו והמעדנים המשובחים הם מי שאנחנו – אוכל טרי וטעים, המיוצר בקפידה מחומרי הגלם האיכותיים ביותר.
 
הנסיון והוותק שלנו בתחום הביא לכך שבפאשה נדע לענות על כל הדרישות והחלומות שלכם, 
בעזרת צוות אדיב ומקצועי שילווה אתכם לאורך כל התהליך – משלב תכנון האירוע ועד לתפעולו.
נשמח לעמוד לרשותכם בכל סוג אירוע, החל מאירועים מצומצמים בביתכם, ועד הפקת אירועים בטבע, בים ובעצם בכל מקום שרק תרצו. 
נתאים לכם תפריט על פי דרישתכם ונדע להיות שם בדיוק בזמן, כדי שלכם ישאר רק להתלבש ולהנות מהאירוע.

קייטרינג בשרי

בכל אירוע קטן או גדול תמיד תוכלו להזמין את מנות הקייטרינג היוקרתיות של פאשה. מבחר תפריטי הקייטרינג שלנו מאפשרים לכם לארח לכל סעודה מעל 10 משתתפים.

קייטרינג VIP

ניתן לקבל את המנות היוקרתיות שלנו בחבילה הכוללת שרות קייטרינג מלא: כלים, מפות, שתייה ושירותי הגשה ופינוי מלאים.

Haahuza-_PRINT_-_095

מוזמנים להשאיר פרטים
וניצור עמכם קשר בהקדם

על מנת שהזמנת הקייטרינג תצליח לנו, רצינו לתת לך כמה טיפים חשובים...

סלטים:

1. סלטים שמגיעים עם תיבול בנפרד (סלט כוסברה, סלט ירקות ועגבניות שרי) חשוב לתבל 5 דקות לפני ההגשה בכדי לשמור על טריות הירקות. יש לשפוך 80% מהתיבול ורק לאחר מכן להוסיף לפי הטעם (במידה וצריך). לנוחיותך נספק תבנית אלומיניום ריקה בכדי שיהיה לך נוח לתבל (מומלץ לדאוג לכפפות חד פעמי לערבוב).

2. את החומוס והטחינה לערבב עד לקבלת מרקם חלק, במידה והם מתקשים בקירור ניתן להוסיף מים קרים ולערבב היטב, מומלץ למזוג 5 דקות לפני ההגשה.

חימום:

1. קיימים כמה סוגי פלטות ולכן עוצמות החימום שונה. חשוב לדאוג שמישהו יהיה אחראי בעת החימום וישים לב שהאוכל מתחמם באופן הרצוי. את התבשילים מומלץ לערבב מידי פעם, חשוב שהמוצרים המטוגנים יהיו פתוחים בשביל למנוע מהאוכל להירטב, בממולאים מומלץ להוסיף מעט מים על מנת ליצור אדים. בנוסף בשביל למנוע שמוצר אחד יתייבש, או שמוצר אחר לא יתחמם מספיק צריך להחליף בין תבניות האלומניומים: את החלק העליון לתחתון.

2. קיימת אפשרות לקבל מאיתנו ללא תוספת תשלום את האוכל בתרמופוטים שישמרו על חום האוכל (למעט מאכלים מטוגנים) עד למזיגתו, אך באחריותכם להחזיר לנו את התרמופוטים ביום שלמחרת.

קירור:

1. באירועים המתקיימים במקומות ציבורים (בתי כנסת, אולמות וכד') חשוב לוודא שהמקררים עובדים כמו שצריך.

הגשה:

1. מומלץ להשתמש בחד"פ איכותי אשר יהיה נוח להגשה ואכילה.

2. למען הסדר והארגון לספור מראש את כמות השולחנות, להדריך את מי שמוזגים ומגישים שיחלקו בצורה שווה במרכז השולחן. *אנו ממליצים לשים בכל שולחן של בין 8-10 אנשים 2 אובלים של סלטים, לתוספות/עיקריות אובלים גדולים 1 לשולחן ואם האובלים קטנים 2 לשולחן.

3. אנו ממליצים לדאוג לחד"פ על פי הרשימה הנ"ל: צלחת עיקרית, צלחת ראשונה (במידה וצריך), סכין ומזלג (במידה ויש דג מנה ראשונה והמשפחה נוהגת להפריד, לדאוג לכפול). כפות לתוספות ועיקריות, כוסות חד פעמי, אובלים לסלטים, אובלים לעיקריות ותוספות, כפיות לסלטים, מפות, מפיות.

4. למזיגת האוכל והסלטים צריך לדאוג לכפות גדולות, במידה ויש דגים כף שטוחה. כפפות חד פעמי למזיגת המטוגנים והממולאים.

ניתן להזמין מאתנו חד"פ בתוספת 4 ₪ לאדם ללא מפות, מפיות וכלי מזיגה למטבח. למי שרוצה צלחות ומפיות רב פעמי אנו ממליצים לפנות ל"מגש הזהב" גדי – 0508744107.

אנו יכולים לספק שירות בתוספת תשלום של ליווי האירוע, הכולל הובלה בתרמופוטים ועזרה מקצועית במטבח – תיבול הסלטים ומזיגת האוכל.

למי שרוצה "ראש שקט" ניתן לעשות קייטרינג מלא הכולל את:

צוות העובדים שלנו שיתפעל עבורכם את האירוע מתחילתו ועד סופו, הובלה בתרמופוטים, כלים חד פעמים ושתיה קלה.

נשמח לעזור בכל שאלה צוות פאשה!