בכל אירוע קטן או גדול תמיד תוכלו להזמין את מנות הקייטרינג היוקרתיות של פאשה. מבחר תפריטי הקייטרינג שלנו מאפשרים לכם לארח לכל סעודה מעל 10 משתתפים.
ניתן לקבל את המנות היוקרתיות שלנו בחבילה הכוללת שרות קייטרינג מלא: כלים, מפות, שתייה ושירותי הגשה ופינוי מלאים.
פאשה מבית ״האחוזה״ בעלת ותק וניסיון של מעל 50 שנה בתחום המזון. המקום פועל משנת 2000 וממוקם באזור המסחר של תלפיות בירושלים בסמוך לקניון הדר ומתמחה בשירותי קייטרינג בשרי לכל אירוע החל ממנות הסלטים ועד לכלי הגשה.
קייטרינג פאשה מציע מגוון רחב של תפריטים המשלבים ניחוחות של מזרח ומערב. המטבח שלנו מתמחה בבישול של מגוון מאכלים ים תיכונים ביניהם מגוון סלטים, ממולאים, מנות עיקריות עשירות ומבחר תוספות חמות.
מחיר הזמנת קייטרינג בשרי תלוי במספר גורמים בדרך כלל המחיר מבוסס על כמות המוזמים, אך לעתים ניתן להוסיף שדרוגים ע״פ דרישה.מחירי תפריטי הקייטרינג הם בין 45 ל- 150 ש״ח לאדם. המחירים משתנים בהתאם למנה המוזמנת, ישנם תפריטים עם מנה ראשונה ועיקרית, ישנם תפריטים הכוללים עריכה מלאה ושרותי מלצרות, וישנם תפריטים שכוללים משלוח באמצעות טרמופוטים לשמירה על החום.
בקייטרינג פאשה ניתן לבצע הזמנות במהלך כל השבוע ובפרט לערבי שבת וחגים. עדיף להקדים כמה שיותר את ההזמנה כדי שיהיה ניתן להיערך בהתאם.
קייטרינג פאשה יתאים עבורכם את התפריט ואופן ההגשה לפי סוג האירוע: שבתות חתן, סעודות מצווה, ימי הולדת, אזכרות או אירועים עסקיים.
לצורך ביצוע הזמנה עליכם לבחור מעמוד התפריטים באתר הבית של החנות את התפריט המתאים ביותר עבורכם וכמובן שנשמח לסייע לכם בהכוונה והתאמת התאמת המנות עבורכם. עדיף לבצע הזמנות גדולות מראש, האוכל שלנו מוכן רגע לפני האירוע שלכם ובמיוחד עבורכם ולכן עלינו לדעת מספר ימים קודם כדי להיערך בהתאם.
לאחר ביצוע ההזמנה ניתן לאסוף את הקייטרינג ממסעדת פאשה בירושלים הממוקמת ברחוב פייר קיינג בסמוך לקניון הדר- תלפיות או לחילופין אנו נביא את ההזמנה אליכם למקום האירוע בתרמופוטים מקצועיים לשמירת חום.
קייטרינג פאשה דואג תמיד למוצרים וחומרי גלם טריים ואיכותיים. המזון שלנו עובר לאחר בישול / אפייה לקירור מהיר באמצעות צ׳ילרים, תהליך זה עוזר לשמירה על טריות המזון. את ההזמנה שלנו עדיף לאכול מייד, אך אם ביצעתם הזמנה לשבת חתן אל דאגה האוכל שלנו מיוצר בצורה כזאת שגם לאחר קירור הטריות שלו נשמרת. את המזון יש לשמור בקירור ולחמם כשעה לפני ההגשה. הוראות אחסון, שמירה וחימום ניתן למצוא כאן: טיפים לקייטרינג!
קייטרינג פאשה דואג תמיד למוצרים וחומרי גלם טריים ואיכותיים. המזון שלנו עובר לאחר בישול / אפייה לקירור מהיר באמצעות צ׳ילרים, תהליך זה עוזר לשמירה על טריות המזון. את ההזמנה שלנו עדיף לאכול מייד, אך אם ביצעתם הזמנה לשבת חתן אל דאגה האוכל שלנו מיוצר בצורה כזאת שגם לאחר קירור הטריות שלו נשמרת. את המזון יש לשמור בקירור ולחמם כשעה לפני ההגשה. הוראות אחסון, שמירה וחימום ניתן למצוא כאן: טיפים לקייטרינג!
סלטים:
1. סלטים שמגיעים עם תיבול בנפרד (סלט כוסברה, סלט ירקות ועגבניות שרי) חשוב לתבל 5 דקות לפני ההגשה בכדי לשמור על טריות הירקות. יש לשפוך 80% מהתיבול ורק לאחר מכן להוסיף לפי הטעם (במידה וצריך). לנוחיותך נספק תבנית אלומיניום ריקה בכדי שיהיה לך נוח לתבל (מומלץ לדאוג לכפפות חד פעמי לערבוב).
2. את החומוס והטחינה לערבב עד לקבלת מרקם חלק, במידה והם מתקשים בקירור ניתן להוסיף מים קרים ולערבב היטב, מומלץ למזוג 5 דקות לפני ההגשה.
חימום:
1. קיימים כמה סוגי פלטות ולכן עוצמות החימום שונה. חשוב לדאוג שמישהו יהיה אחראי בעת החימום וישים לב שהאוכל מתחמם באופן הרצוי. את התבשילים מומלץ לערבב מידי פעם, חשוב שהמוצרים המטוגנים יהיו פתוחים בשביל למנוע מהאוכל להירטב, בממולאים מומלץ להוסיף מעט מים על מנת ליצור אדים. בנוסף בשביל למנוע שמוצר אחד יתייבש, או שמוצר אחר לא יתחמם מספיק צריך להחליף בין תבניות האלומניומים: את החלק העליון לתחתון.
2. קיימת אפשרות לקבל מאיתנו ללא תוספת תשלום את האוכל בתרמופוטים שישמרו על חום האוכל (למעט מאכלים מטוגנים) עד למזיגתו, אך באחריותכם להחזיר לנו את התרמופוטים ביום שלמחרת.
קירור:
1. באירועים המתקיימים במקומות ציבורים (בתי כנסת, אולמות וכד’) חשוב לוודא שהמקררים עובדים כמו שצריך.
הגשה:
1. מומלץ להשתמש בחד”פ איכותי אשר יהיה נוח להגשה ואכילה.
2. למען הסדר והארגון לספור מראש את כמות השולחנות, להדריך את מי שמוזגים ומגישים שיחלקו בצורה שווה במרכז השולחן. *אנו ממליצים לשים בכל שולחן של בין 8-10 אנשים 2 אובלים של סלטים, לתוספות/עיקריות אובלים גדולים 1 לשולחן ואם האובלים קטנים 2 לשולחן.
3. אנו ממליצים לדאוג לחד”פ על פי הרשימה הנ”ל: צלחת עיקרית, צלחת ראשונה (במידה וצריך), סכין ומזלג (במידה ויש דג מנה ראשונה והמשפחה נוהגת להפריד, לדאוג לכפול). כפות לתוספות ועיקריות, כוסות חד פעמי, אובלים לסלטים, אובלים לעיקריות ותוספות, כפיות לסלטים, מפות, מפיות.
4. למזיגת האוכל והסלטים צריך לדאוג לכפות גדולות, במידה ויש דגים כף שטוחה. כפפות חד פעמי למזיגת המטוגנים והממולאים.
ניתן להזמין מאתנו חד”פ בתוספת 4 ₪ לאדם ללא מפות, מפיות וכלי מזיגה למטבח. למי שרוצה צלחות ומפיות רב פעמי אנו ממליצים לפנות ל”מגש הזהב” גדי – 0508744107.
אנו יכולים לספק שירות בתוספת תשלום של ליווי האירוע, הכולל הובלה בתרמופוטים ועזרה מקצועית במטבח – תיבול הסלטים ומזיגת האוכל.
למי שרוצה “ראש שקט” ניתן לעשות קייטרינג מלא הכולל את:
צוות העובדים שלנו שיתפעל עבורכם את האירוע מתחילתו ועד סופו, הובלה בתרמופוטים, כלים חד פעמים ושתיה קלה.
נשמח לעזור בכל שאלה צוות פאשה!
ט.ל.ח החברה רשאית לשנות את המחירים מעת לעת. התמונות להמחשה בלבד.
הקמה וקידום האתר: משרד פרסום – Brain&Brand