
לקוח/ה יקר/ה,
על מנת שהזמנת הקייטרינג תצליח, רצינו לשתף אותך בכמה טיפים חשובים:
סלטים
סלטים עם תיבול בנפרד (כוסברה, סלרי, ירקות מעורבים, סלט ירקות, עגבניות שרי):
חשוב לתבל סמוך להגשה כדי לשמור על טריות הירקות.
מומלץ:לנער היטב את בקבוק התיבול.
לשפוך כ־80% מהתיבול.
לטעום ולהוסיף לפי הצורך.
לצורך הנוחות, אנו מצרפים תבנית אלומיניום ריקה. מומלץ גם להשתמש בכפפות חד־פעמיות לערבוב.
חומוס וטחינה – יש לערבב היטב עד לקבלת מרקם חלק.
אם הם התקשו בקירור, ניתן להוסיף מעט מים קרים ולערבב היטב.
מומלץ למזוג סמוך להגשה ולהוסיף שמן זית איכותי מעל.
חימום
קיימים סוגים שונים של פלטות, ולכן עוצמות החימום משתנות.
חשוב להשתמש בפלטות איכותיות ולמנות אדם שיהיה אחראי לזמן החימום.תבשילים – לערבב מדי פעם.
מאכלים מטוגנים – להשאיר פתוחים כדי שלא יתרטבו.
ממולאים – מומלץ להוסיף מעט מים ליצירת אדים.
כדי לשמור על חימום אחיד, מומלץ להחליף בין תבניות – את העליונות עם התחתונות.
חימום בתנור – יש לחמם מאכלים מטוגנים על חום נמוך ולא לכסות אותם, כדי שלא יתייבשו.
אפשרות לתרמופוטים (ללא תשלום נוסף) – ניתן לקבל מאיתנו אוכל חם בתוך תרמופוטים, לשמירה על חום למשך 2–3 שעות (למעט מאכלים מטוגנים ותפוחי אדמה).
שימו לב: החזרת התרמופוטים אלינו היא באחריותכם, ביום שלמחרת.
קירור
עם ההגעה למקום האירוע, יש להכניס את הסלטים למקרר מיד, ורק לאחר מכן לטפל בשאר האוכל.
אם האירוע מתקיים במקום ציבורי (בית כנסת, אולם וכדומה), חשוב לוודא שהמקררים פועלים כראוי.
הגשה
למען הסדר והארגון, יש לספור מראש את כמות השולחנות, ולהנחות את מגישי האוכל לחלק את המנות באופן שווה במרכז השולחן.
מומלץ להשתמש בכלים חד־פעמיים איכותיים, במיוחד צלחות וסכו"ם קשיח:
1.5 יחידות מכל סוג לאדם
צלחת למנה עיקרית
צלחת למנה ראשונה (אם יש צורך)
סכין ומזלג קשיחים
כוסות
2 קעריות (אובלים) קטנות לסלטים מכל סוג לכל שולחן + כפיות
אובלים לעיקריות ולתוספות + כפות
מפות ומפיות
לצורך מזיגת האוכל והסלטים, יש לדאוג ל:
כפות גדולות
כף שטוחה לדגים (כדי שלא יתפרקו)
כפפות חד־פעמיות או מלקחיים למטוגנים ולממולאים
שירות הובלה (ללא פריקה)
ירושלים – 280 ₪
שכונות צפוניות: פסגת זאב, רמות, גבעה צרפתית – 350 ₪
עוטף ירושלים : מעלה אדומים, מבשרת ציון, ועוד – 400 ₪